Løft røret og tryk:  32 51 43 07

Varmepumpe: Luft til vand og luft til luft

Hos Osbæck ApS tilbyder vi installation af luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper til en god pris for private og erhverv i Kastrup, Dragør, Tårnby og på resten af Amager. Vi er alle VE-godkendt vvs-installatør, og vi har dermed adgang til at udløse tilskud fra Energistyrelsen. Vi leverer varmepumper i alle fabrikater og tilbyder også efterfølgende service på varmepumperne.

Luft til luft varmepumpe der både kan køle og varme

​En luft til luft varmepumpe bruger luften udefra til at opvarme luften indvendigt. Det betyder, at det er en rigtig fordelagtig løsning for dig, der i dag benytter dig af elpaneler til opvarmning. Med denne løsning kan du både få varmet og kølet luften, og du vil således have stor glæde af varmepumpen både om sommeren og om vinteren.

Luft til vand varmepumpe der kan opvarme brugsvand

En luft til vand varmepumpe bruger luften udefra til at opvarme vandet i din bolig, og det er således en rigtig god løsning for dig, der har radiatorer eller solvarmeanlæg, da pumpen sørger for at varme dem op. Samtidig kan du også få opvarmet brugsvandet, og du får dermed en komplet løsning.

​DVI varmepumpe – en danskproduceret løsning

​Vi vil gerne støtte op om det danskproducerede og derfor tilbyder vi blandt andet montering af en DVI varmepumpe, som netop er produceret i Danmark. En DVI varmepumpe er en luft til vand varmepumpe, der kan fås på mellem 40 kW og 200 kW. Med denne løsning får du et kvalitetsanlæg, der sikrer dig lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse.

​Hvad koster en varmepumpe?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en luft til luft varmepumpe samt luft til vand varmepumpe koster alt afhængigt af hvilken type, producent og model du vælger.

Nedenfor kan du finde en oversigt over eksempler på tilskudsstørrelser fra Energistyrelsen, hvis du vælger at konvertere til en luft til vand varmepumpe (A+++):

  • 75 m2 – 100 m2: 26.000 kr.
  • 101 m2 – 150 m2: 28.000 kr.
  • 151 m2 – 200 m2: 31.000 kr.
  • 201 m2 – 250 m2: 33.000 kr.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 32 51 43 07 eller e-mail firma@osbaeckvvs.dk for yderligere information om priser på montering af varmepumper eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Accepterer du at vi opbevarer dine data? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlemmer af: