Løft røret og tryk:  32 51 43 07

Blikkenslager med brede kompetencer inden for faget

Har du brug for hjælp til en form for blikarbejde? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos vores VVS-firma, Osbæck ApS, finder du en professionel blikkenslager, som står klar til at hjælpe dig med enhver form for opgave inden for faget.

Vores firma har base i Kastrup, men servicerer gerne kunder fra hele Amager såsom Dragør og Tårnby - samt hele Storkøbenhavn.

Vi er en kompetent blikkenslager med stor erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at løse enhver opgave hos både private- og erhvervskunder. Hos os er der derfor ingen opgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret. 

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde såsom: 

  • Tag og facadedækning i zink, kobber, aluminium og skifer
  • Zinkinddækning af tag
  • Tagdækning med tagpap
  • Plast-, stål-, zink- og kobbertagrender samt nedløb
  • Inddækning af skorstene, kviste og skotrender
  • Levering og montering af øvrige kanter og inddækninger.
  • Reparation og vedligeholdelse af ovenstående.​

Få professionel rådgivning fra vores blikkenslager

Vores blikkenslager lægger stor vægt på at have en god dialog med den enkelte kunde. Herved sætter vi os godt ind i lige netop dine ønsker, således at vi kan lave en løsning, som passer til disse. Hos os vil du modtage en skarp pris hver gang, og vi er heller ikke blege for at sammensætte et godt tilbud til dig.

Udover blikkenslagerarbejde kan vi også hjælpe med alle opgaver inden for VVS, som f.eks. rørarbejde, og reparation af blandingsbatteri. Uanset hvilken løsning vi skal lave hos dig, så tilbyder vi altid professionel rådgivning. På den måde vil du altid kunne finde den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Hvis du har en opgave, vi skal løse for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om muligheder og priser. Vi står altid klar til at rykke ud.

Vi kan kontaktes på telefon: 32 51 43 07 eller på mobil: 22 15 69 79

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Accepterer du at vi opbevarer dine data? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlemmer af: