Løft røret og tryk:  32 51 43 07

Rørarbejde udføres med stor erfaring

​Skal du have udført professionelt rørarbejde, og leder du efter en autoriseret VVS-installatør, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Osbæck ApS har vi mange års erfaring inden for vores fag og en af de mange opgavetyper vi løser er rørarbejde og bl.a. montering af luft til luft varmepumpe.

Fra vores base i Kastrup kører vi ud til både private boligejere og forskellige former for erhverv i vores eget lokalområde samt i Dragør, Tårnby og på hele det øvrige Amager, hvor vi løser lige netop den type røropgave, du har brug for. 

Vi løser både små og større opgaver

Ved alle VVS-installationer skal der bruges rør og fittings, og vi kan levere alle typer rør lige fra gulvvarmerør til afløbsrør. Vi sørger for, at de leverede rør altid er af den bedste kvalitet, og at de ikke indeholder nogen skadelige stoffer. 

​Vi varetager alle opgaver i forbindelse med rørarbejde fra små reparationer, udskiftning af enkelte rør og vinkler til installation og montering af helt nye solvarmeanlæg og rørsystemer og reparation af blandingsbatteri

Er der rør, der skal flyttes på grund af en ombygning, kan vi også klare det.

Vi har desuden et bredt udvalg af isolering til rør og varmtvandsbeholdere, så du kan undgå varmetab.

Kontakt os og få en pris på dit rørarbejde

Der findes mange forskellige opgaver i forbindelse med rørarbejde, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig, hvis du har en specifik opgave, du kunne tænke dig en billig pris på. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, og vi udfører kun arbejde af højeste kvalitet.

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit kommende rørarbejde, så kan du med fordel ringe til os på telefon 32 51 43 07 for en beskrivelse af opgaven. Alternativt er du dog også altid meget velkommen til at skrive til vores e-mail firma@osbaeckvvs.dk, ligesom du også kan udfylde vores kontaktformular her på siden.

 

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Accepterer du at vi opbevarer dine data? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlemmer af: