Løft røret og tryk:  32 51 43 07

Zinkinddækning af tag, karnapper og lignende

​Har du brug for at få udført professionelt zinkarbejde af en kompetent VVS-installatør, er du kommet til det helt rette sted. Hos Osbæck ApS tilbyder vi blandt andet forskellige former for zinkinddækning til konkurrencedygtige priser for både private boligejere og erhvervskunder i Kastrup, Tårnby, Dragør og flere andre steder på Amager.

Vi udfører alt i zinkarbejde, herunder blandt andet inddækning af tag, karnapper, vinduer og lignende.

Hvad er fordelene ved at vælge en zinkinddækning?

Der er flere gode grunde til at vælge en zinkinddækning. Her kan blandt andet nævnes:

  • Du får en utrolig smuk løsning
  • Du får en løsning, der kan holde i rigtig mange år
  • Du får en løsning, der beskytter mod al slags vejr

En zinkinddækning har typisk en forventet levetid på helt op til 50 år alt afhængigt af omgivelserne og miljøet, og zink er derfor en rigtig god investering omkring tag, vindue og lignende steder, der er ekstra udsat for vind og vejr.​

Zink også en efterspurgt løsning af flere andre årsager. Sammen af den lange holdbarhed er der tale om et materiale i et fornuftigt prisniveau samtidig med at zink er en klassisk og tidløst i sit udtryk. Med tiden vil en zinkinddækning få en helt særlig patina i takt med, at det bliver udsat for vind og vejr.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på zinkarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at vælge lige netop zink til din inddækning, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på zinkarbejde af vores blikkenslager? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os på telefon 32 51 43 07, eller du kan skrive til vores e-mail firma@osbaeckvvs.dk. Derudover kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side. Du hører fra os hurtigst muligt.​

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Accepterer du at vi opbevarer dine data? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlemmer af: