Løft røret og tryk:  32 51 43 07

Reparation af blandingsbatteri og andre reparationer

Er vasken på badeværelset gået i stykker, eller virker blandingsbatteriet ikke længere optimalt? Så behøver du ikke at skille dig af med det og købe nyt. Hos Osbæck ApS tilbyder vi blandt andet reparation af blandingsbatteri og andre lignende reparationer til skarpe priser. Vi kan reparere alle typer blandingsbatterier og armaturer, uanset om der er tale om Vola, Grohe, Damixa eller andre mærker.​

Vi kører ofte ud til både private og erhverv på Amager, eksempelvis i Kastrup, Dragør og Tårnby, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, der har brug for vores hjælp.

Vi tilbyder alt fra reparation af blandingsbatteri til utætte vandrør

Vi er et alsidigt VVS-firma, og derfor har vi både erfaringen og kompetencerne til at kunne udføre mange forskellige reparationsopgaver.

Vi kan derfor blandt andet tilbyde:

  • Reparation af blandingsbatteri
  • Reparation af håndvaskarmatur
  • Reparation af radiatorventiler
  • Reparation ved manglende varme på radiatoren
  • Reparation af utætte vandrør

​Vi kan med andre ord klare alle former for reparationer inden for blikkenslager og VVS-faget, og vi står klar til at hjælpe dig.

Udover VVS-arbejde tilbyder vi også bl.a. blikarbejde, rørarbejde og zinkinddækning

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din reparationsopgave

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en reparationsopgave til os. Vi løser alle opgaver til en billig pris, så det kan betale sig at udføre reparationen frem for at udskifte med nye elementer.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på reparation af blandingsbatteri eller andet, eller har du nogle spørgsmål, kan du enten kontakte os ved at ringe på telefon 32 51 43 07 eller ved at skrive til vores e-mail firma@osbaeckvvs.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så hører du fra os hurtigst muligt. 

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Accepterer du at vi opbevarer dine data? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlemmer af: