Løft røret og tryk:  32 51 43 07

Solvarme – sænk varmeregningen med et solvarmeanlæg

Vi er specialister i montering af solfangere

Overvejer du at supplere med solvarme, og leder du efter en leverandør af solvarmeanlæg? Så kan vi hjælpe dig. Hos Osbæck ApS er vi specialister i solfangere, som vi monterer hos private og erhverv i blandt andet Kastrup, Dragør og Tårnby på Amager samt mange andre steder.

Som kompetent vvs-installatør tilbyder vi professionel rådgivning, og vi starter altid med en god dialog med vores kunder. Det er din sikkerhed for, at du får en optimal løsning, som passer præcis til dig, din familie og dit hus. Vi er naturligvis medlem af TEKNIQ.

Solvarmeanlæg kan opvarme brugs- og centralvarmevand

Et solvarmeanlæg er velegnet til at supplere en eksisterende energikilde. Det kan ikke erstatte energikilden, men det kan sænke varmeregningen og samtidig spare på CO2-udledningen.

Hvad er solvarme? Et solvarmesystem består af solfangere, som indeholder en væske, der bliver opvarmet af solen. Herefter bliver væsken sendt til en varmeveksler eller omkring en varmtvandsbeholder. Derpå løber væsken retur til solfangerne.

Solvarmeanlægget kan opvarme brugsvand, og/eller det kan hjælpe med at opvarme centralvarmevand. Sidstnævnte er især fordelagtigt, hvis du anvender vandbåren gulvvarme året rundt.

Få mere information om muligheden for solvarme

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om muligheden for at få solvarme i dit hus og om vores priser. Vi kommer gerne ud for at råde og vejlede. Samtidig kan vi vurdere, hvorvidt du bør vælge en løsning, som opvarmer brugsvand, eller som opvarmer både brugs- og centralvarmevand. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for montering af et solvarmeanlæg.

Indhent tilbud

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Accepterer du at vi opbevarer dine data? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlemmer af: